Rehberlik

May

Kütüphane 1934 yılında Halk Evi binasına taşınmış, 1944 depremi sonrasında ise Kadı Camii dış mahfilinde hizmetine devam etmiştir. 1958 yılında Fırka Tepesi olarak anılan yerdeki Halk Evi binasının sinema salonuna taşınmış, 1959 yılına binanın tamamı kütüphaneye tahsis edilmiştir. 1961 yılında ise kütüphane Öğretmenler Derneği binasına taşınmıştır.

Nis

Haftada en az bir kez çocuğunuzla birebir zaman geçirin ve bu zamanı sadece çocuğunuza ayırın. Çocuğunuzun, örneğin sevdiği müzik türü, şarkıcılar, spor faaliyetleri gibi, ilgi duyduğu konuları öğrenin ve bunlara ilgi gösterin.

Ara

Kitap okumak öğrencinin zihinsel gelişimini sağlar. Ders başarısını artırır, çocuğunun kelime hazinesini ve yazma yeteneğini geliştirir. Akademik başarısına katkıda bulunmasının yanında, insanlar ve dünya hakkında daha fazla şey öğrenmek ergenlerin ufkunu da genişletir.