VizyonMisyon

Bolu 60. Yıl Ortaokulu Müdürlüğü Vizyonu Misyonu

Vizyon:

Geleceğimiz olan çocuklarımıza barışı, sevgiyi, başarıyı, Atatürk ilke ve inkılaplarını, vatanın bölünmez bütünlüğünü aşılamak;
hiçbir güçlüğe boyun eğmeyen, kendi haklarını bilen ve başkalarına da saygı duyan; sistemli, dürüst olmayı benimseyen bir nesil
yetiştirmek istiyoruz.

Misyon:

Atatürk'ün "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." özdeyişini misyon olarak üstlenmek, çağdaş, laik, demokratik yaşam
biçimini aktarmak, eğitim-öğretimi bütün olarak görmek, ben değil biz kavramını benimsemek, daima mükemmel olmak görevimizdir.

İlkelerimiz:

-Biz başarı yolunda ilerleriz. Atatürk´ü ışığımız O´nun ilkelerini kılavuzumuz biliriz.
-Kalite için değişime mecburuz. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak değişir ve gelişiriz.
-Çalışmalarımızda birbirimize güç verir, mutluluk duyarız.
-Okulumuz bir zincirdir. Zincirin her halkası zorunluluğun bilincindedir.
-İlişkilerimizde saygı, hoşgörü ve güveni temel alırız.
-Öğrencilerimiz bizim için değerlidir. Onlar ders içinde ve dışında bizim çocuklarımızdır.
-Çocuklarımıza en iyiyi, en güzeli aşılamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız.

Bolu 60. Yıl Ortaokulu Müdürlüğü

Yayın: 04.01.2013 - Güncelleme: 19.02.2024 10:40 - Görüntülenme: 2116