Mrt

Okulumuzda bulunan "Sivil Savunma Kulübü" tarafından hazırlanan deprem tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Tatbikat öncesi bütün öğrencilerimize deprem ile ilgili bilgilendirici bir video izletildi. Daha sonra çalan acil durum zil sesi ile “Çök, Kapan, Tutun” hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı. Bu tatbikat ile deprem anında yapılması ve yapılmaması gereken davranışlar uygulamalı olarak gösterilmiş ve öğrencilerin afet bilinci kazanmaları amaçlanmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıflarda eğitim gören öğrenciler sınava başvuru yapabilirler.

Şbt

Ock

"Okuyan okullar" projesi kapsamında öğrencilerimizin gerçekleştirdiği sunumlarında

Okul Müdürümüz

Samet Yıldız,

Müdür Yardımcımız

Habil işler,

Matematik Öğretmenimiz

Aktif Temizsoy öğrencilerimize destek oldular .

Ock

Okulumuz öğrencileri masa tenisi "Yıldız Kızlar" kategorisinde şampiyon olmuştur. "Yıldız Erkekler" kategorisinde ise öğrencilerimiz il üçüncüsü olmuştur.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan, dönemin son haftasında öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlerle ilgili etkinlikler düzenlendi.

Ock

Okulumuzun da katıldığı Gönül Coğrafyamız Kardeş Şehirler Okuma Projesi'nde ''Kahire'' anlatıldı. Okulumuz adına programa emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönem 2. yazılı sınavlarından 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri 26 Aralık 2023 Salı günü, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri ise 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak gerçekleştirilecektir.

Ara

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Proje kapsamında yapılan "En iyi cümle/ afiş yarışması" için okulumuz öğrencilerinden Ecrin GÖRGÜNER'in resim çalışması okulumuzda birinci seçilerek il seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır. Yapılan bu çalışmada öğrencimiz Yunus Emre Sözlüğü' nden kelimeler seçerek cümlesini oluşturmuştur.

Ara

"İÇİMDEKİ MÜZİK" kitabını okuyup değerlendirdik. Müdür Yardımcımız Habil İŞLER öğrencilerimizin sunumlarını katıldı. Son kitabımız "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" nı okumaya başladık.

Ara

Okuyan Okullar Projesi kapsamında üçüncü kitabımız  ŞERMİN YAŞAR'ın "DEDEMİN BAKKALI" adlı eserini okuduk.Panomuzu hazırladık.Okul Müdürümüz Samet YILDIZ' ın katılımıyla sunumlarımızı gerçekleştirdik.

Dördüncü kitabımız

"İÇİMDE Kİ MÜZİK" adlı kitabımızı okumaya devam ediyoruz.

Öğrencilerimize çalışmalarından ve başarılı sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Konuşmak Yok! kitabının sunumu yapıldı. Bununla birlikte "Dedemin Bakkalı" ve "İçimizdeki Müzik" kitabı okunuyor.

Ara

Kitap inceleme çalışmalarımıza başladık.