May

Okulumuz 60. YIL OO´ nun katılmış olduğu İl minik  kız Voleybol Turnuvasında okul takımımız Milli Egemenlik OO´ nu 25-9, 25-6 lık set sonuçlarıyla 2-0 yenerek gruplara en büyük rakiplerinden bir diğerini daha ekarte ederek  rakiplerini geride bırakmaya devam etmiştir.

May

Okulumuzda bağımlılıkla mücadele kapsamında okulumuz Rehber Ötmeni Nurhas ÖVER öncülüğünde hazırlann tütün bağımlılığına son konulu pano çalışması okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Selcan ÇAKMAK´ın emekleri neticesinde vucut bulmuş hali görenlerin beğenisini toplamıştır.

Nis

Okulumuz 60. YIL OO´ nun katılmış olduğu İl minik  kız Voleybol Turnuvasında okul takımımız Özel Gürtan OO 25-16, 25-18 lık set sonuçlarıyla 2-0 yenerek gruplara en büyük rakiplerinden birini ekarte ederek başlayarak rakiplerine büyü bir gözdağı vermiştir.

Nis

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen etkinlikte öğretmenler denge, tırmanma gibi kas gücü; özgüven ve cesaret gibi duygusal beceri gerektiren 36 farklı elementten oluşan parkurlarda spor yaptı.  Ders dışı etkinlikte Beden Eğitimi öğretmenlerinin kaynaşması, fikir alışverişi yapması ve macera parkında kurulu spor alanlarını gözlemleyerek derslere uyarlamaları için ilham edinmeleri amaçlandı.

Bu kapsamda okulumuzun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Onur BEGEÇ cumaartesi günü yapılan bu etkinliğe katılarak edindiği tecrübeleri ilk fırsatta öğrencilerine aktarmayı hedeflemiştir.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla imzalanan "Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü"nün gereklerini ve şartlarını yerine getiren okulumuz BEYAZ BAYRAK sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Nis

Ülke genelinde yürütülen Sıfır Atık Projesi oklumuz öğrencileri ve personeli tarafından ilgi ve alakayla karşılanarak büyük rabet gördü.

Nis

MEB tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen sınavların ardından öğrenciler, MEB´in yapacağı açıklamaya kilitlenmişti. Bakanlık, resmi iş takvimi aracılığıyla 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi 30 Nisan olarak duyurdu.

Nis

Okulumuzun Bolu il genelinde yapılan Sanat Köprüsü Projesi kapsamında yaptığı çalışmalar ziyaretçiler tarafından büyük bir beğeni ve taktir topladı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin 23 Nisan töreninde İstiklal Marşı yorumu hafızalarımızda tatlı bir iz bıraktı.

Nis

Okulumuz 8/C sınıfı öğrencilerinin 23 Nisan Töreninde Vatan Destanı şiirini okurkenki performansı öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından büyük taktir topladı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 1 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik yedinci örnek soru kitapçığı yayımlandı. MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 1 Haziran'da yapılacak merkezi sınava yönelik yedinci örnek soru kitapçığında, sayısal testte 20, sözel testte 25 olmak üzere toplam 45 soruya yer verildi.