Ekm

Eğitim ve Bilim çalışanları Eşit Haklar sendikası adını kısatarak- değiştirerek EŞİT HAKLAR SENDİKASI olarak tüm ilgililere duyurmuştur.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlı anket programı E-Anket modülü üzerinden Öğretmen İş Yükü Analizi Anketi erişime açılmıştır. Tüm Öğretmen arkadaşlarımızın doldurmaları rica olunur.

7/B MATEMATİK SINAV TARİHİ: 11.11.2019 PAZARTESİ GÜNÜ

7/A MATEMATİK SINAV TARİHİ :13.11.2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ

5/A SINIFI MATEMATİK SINAV TARİHİ: 11/11/2019 PAZARTESİ

5/B SINIFI MATEMATİK SINAV TARİHİ : 12/11/2019 SALI

5/C SINIFI MATEMATİK SINAV TARİHİ: 11/11/2019 PAZARTESİ

Ekm

OKUL TABANLI AFET EĞİTİMİ SEMİNERLERİ DEVAM ETMEKTEDİR. ÖĞRETMENLERİMİZİN SEMİNERE KATILACAKLARI YER BİLGİSİNİ İDAREDE KONTROL ETMELERİ GREKLİDİR.

Ekm

Okulumuzun okul aile birliği toplantısı 24 EKİM 2019 tarihinde saat 15.30 da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya iştirak etmeleri önemle rica olunur.

Ekm

Okulumuz matematik öğretmenleri önümüzdeki hafta içinde sınavların başlayacağını belirtmişlerdir. Öğrencilerin ve velilerin şimdiden gerekli çalışmaları yapmaları önemle rica olunur.

Ekm

Türkiye'de ilk kez 2011-2012 sezonunda hayata geçirilen 'Boluspor Çocuk Tribünü' bugüne kadar adından sık sık söz ettirmiş ve örnek olmuştur.

Bolu'da yaşayan çocuklarımız için Boluspor sevgisini erken yaşta aşılamak adına, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de katkılarıyla "Çocuklarımız Geleceğimiz" sloganı ile Çocuk tribününü yeniden hayata geçiriyoruz.

İlk olarak, Gençlik Geliştirme Merkezi Altyapımızda bulunan sporcularımız için kulübümüz Passolig Kart çıkaracaktır.

Bu neticede; 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 doğumlu çocuklarımızın Passolig Kartları ve maç biletleri ÜCRETSİZ olarak kulübümüz tarafından karşılanacaktır.

Ayrıca; Passolig Kart başvurusu yapan çocuklarımız için Boluspor atkısı hediye edilecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKENLER:

• Kimlik
  • Fotoğraf (1 adet)
  • Adres
  • Telefon
  • Anne Kızlık Soyadı

BAŞVURU SONRASI BİLET YÜKLEME:

Passolig Karta başvuru yaptıktan sonra Çocuk Tribünü için bilet yükleme işlemi Bolu Atatürk Stadyumu Passolig Gişelerinden yapılmaktadır.

BAŞVURU NOKTASI:

Passolig Kart başvuruları Boluspor Gençlik Geliştirme Merkezi Altyapı Tesislerimize yapılmaktadır.

Karaçayır Mah. Murat Canbaş Cad. Merkez/BOLU - 0374 217 45 84

Ekm

Bolu il genelindeki orta okullar arasında Çanakkale Savaşlarının 105. yıl dönümü anma törenleri kapsamında Çanakkkale Savaşlarının ruhunu ve özünü anlatan Resim yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz çalışmalarını okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Selcan Çakmak'a teslim edecektir.

Ekm

Okullar arasında yapılan spor müsabakalarında il birincisi olan okulların küçükler ve gençler B kategorileri sadece mahalli olarak yapılacaktır. Birinci olan takımlar il dışına çıkmayacaklardır.

Öğrencilerimiz ve velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Anadolu Üniversitesinde iknci üniversite ile istediğin programa sınavsız kayıt olmak için son tarih 18 ekim 2019'dur.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in "Kim benim hadislerimden kırk tanesini öğrenip başkasına da öğretirse Allah, onu kıyamet gününde âlimlerle diriltsin."

Hadis-i Şerif'inden ilham edinilerek düzenlenen bu yarışmada, belirlenmiş kırk hadis arasından seçtiğin bir hadisi nasıl anladığını merak ediyor ve hayal dünyanda nasıl yer edindiğini görmek istiyoruz! Bunun için tek yapman gereken; kırk hadis arasından kendine en uygun bulduğun hadisi seçmek ve bu hadisin sana ne kattığını göstermek için kalemi kâğıdı alıp acilen resmetmektir. Kaybedecek vaktimiz yok! Haydi, iş başına

Başvurular Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Selcan Çakmak'a yapılacaktır.

Ekm

2019/2020 Eğitim ve Öğretim yılı 8 sınıflar 1. veli toplantısını 11.10.2019 tarihinde, saat 15.30'da okulumuzun 8/C sınıfında  yapılacaktır.