BOLU / MERKEZ - 60. Yıl Ortaokulu

Ara

Konuşmak Yok! kitabının sunumu yapıldı. Bununla birlikte "Dedemin Bakkalı" ve "İçimizdeki Müzik" kitabı okunuyor.

Ara

Kitap inceleme çalışmalarımıza başladık.

Ara

Okulumuzda Yeşilay etkinlikleri kapsamında "Tütün Bağımlılığı" ve "Sağlıklı Yaşam Eğitimi" konularında eğitimler verilmiştir.

Kas

KONUŞMAK YOK!  Andrew  Clements' e ait eserle ilgili olarak "MAHATMA GANDi" panosu yapan öğrencilerimize Okul Müdürümüz  Samet YILDIZ, çalışmalarında destek olmaya devam ediyor.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri tarafından "Kişisel Hijyen" ve "Ağız Diş Sağlığı" konularında eğitimler verildi.

Kas

"Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende" ve "Görevimiz İlk Yardım" yaklaşımı kapsamında okulumuz öğrencilerine ilk yardım eğitimi verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı. Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13.10.2023 tarihinde  "Afet Farkındalık ve Tahliye Eğitimi" verilerek, okulumuzda tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

Yayımlanan örnek soru kitapçıkları öğretmenlere sınav uygulamalarında rehber niteliği taşırken, örnek sorular, ilgili Yönetmelikte yer alan "...tüm sınavlar cevaplarını öğrencilerin oluşturduğu..." ifadesinin öğrenciler tarafından daha net olarak anlaşılması amacıyla meydana getirildi.

Haz

Öğrencilerin kendisini Çanakkale Savaşı'nda cephedeymiş gibi hissetmesi, o maneviyatı yaşayabilmeleri ve o günlere birazcık da olsa tanıklık etmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında ilimize gelen mobil gezici tırı, öğrencilerimiz ile gezdik.

Haz

Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Bilişim Suçları konularında öğrencilerimize seminer verilmiştir.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

May

Milli Eğitim Bakanlığımızca her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından Diyalekt Web ve Mobil Uygulaması geliştirilmiştir.