BOLU / MERKEZ - 60. Yıl Ortaokulu

Nis

Bursa' da düzenlenen Bocce grup müsabakalarında 18 takım arasından 3. Olan öğrencilerimiz Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.  Öğrencilerimiz Talha Yusuf DEMİR, Ercan METE, Sabahattin KÖKLÜ'yü ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Onur BEGEÇ'İ tebrik ediyoruz.

Mrt

İlimizde gerçekleşen Bocce Okul Sporları müsabakalarında Küçük Erkekler Kategorisinde öğrencilerimiz tüm rakiplerini yenerek Bolu 1.si olmuştur. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Onur BEGEÇ'i tebrik eder, Türkiye Şampiyonluğu yolunda başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde 4 Haziran 2023'te yapılacağını bildirdi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

Mrt

2022-2023 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yönelik yapılacak merkezî sınava ilişkin Mart ayı örnek soruları öğrencilerin erişimine açıldı. Örnek soru kitapçığında daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından 10'ar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise 5'er soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

Mrt

"Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav"a esas konu ve kazanımlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde hem dinlenmeleri hem de eğlenceli vakit geçirmeleri yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanmaları için özel etkili ve etkileşimli dijital içerikler hazırlandı.

Mrt

Kazanım testleri 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı boyunca her ay güncellenerek sitemize eklenmeye devam edecektir.

Mrt

2022-2023 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yönelik yapılacak merkezî sınava ilişkin Şubat ayı örnek soruları öğrencilerin erişimine açıldı.

Şbt

Afet bölgesi illeri ve afetten doğrudan etkilenmeyen diğer illerde uygulanmak üzere Psikososyal Destek Eylem Planı hazırlanmıştır.

Ara

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının 08-11 Mart 2023 Tarihlerinde, Bursa İlinde "Cumhuriyet ve Teknoloji" Teması ve "Ahican Cumhuriyet'in İzinde, Teknolojinin Peşinde Bursa'da" Sloganı ile düzenlenmesine 18.11.2022 tarih ve 90757378- 821.05-63758588 sayılı Bakanlık Onayı ile karar verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümü nedeniyle 10 Kasım 2022  Perşembe günü ve 10-16 Kasım  Atatürk Haftasında okulumuzda Anma Komitesi tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı yapılmıştır.

Kas

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Ekm

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetiminin ilan edilmesinin ardından bir milli bayram haline gelerek her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

Olası bir afet felaketine karşı öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak adına ''Tahliye Tatbikatı'' gerçekleştirildi.